Guruló- és szerelőállványok

Guruló- és szerelőállványok

Krause és Zarges alumínium gurulóállványok: Könnyű, Biztonságos és Hatékony Munkavégzéshez

Fedezze fel a Krause és Zarges gurulóállvány kínálatunkat, amelyek lehetővé teszik, hogy könnyedén és biztonságosan végezze el a munkáját. Ezek az állványok tökéletes választások mindazok számára, akik professzionális szerszámokra és felszerelésekre támaszkodnak a hatékony munkavégzés érdekében. Széles termékválasztékunkkal Ön könnyedén megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő gurulóállványt.

Az előnyök, amelyeket a Krause és Zarges gurulóállványok nyújtanak:

Könnyű és hordozható: Az állványok könnyű alumíniumból készülnek, így könnyedén mozgathatók és szállíthatók. Nem kell többé nehéz és nehezen kezelhető állványokkal küzdenie. A könnyűségének köszönhetően egyszerűen beállíthatja az állványt a kívánt helyre anélkül, hogy túlterhelné magát.

Robusztus és stabil: A Krause és Zarges gurulóállványok masszív kialakításuknak köszönhetően megbízhatóan tartják meg a terhelést. A stabil szerkezet biztonságot és stabilitást nyújt a munkavégzés során. Nem kell aggódnia a billegő és ingatag állványok miatt, hiszen az Ön biztonságát szem előtt tartva tervezték és gyártották ezeket az állványokat.

Rugalmas használat: A gurulóállványok könnyen felállíthatók és testreszabhatók az Ön igényei szerint. Magasságuk, szélességük és egyéb tulajdonságaik állíthatók, hogy maximális kényelmet és hatékonyságot biztosítsanak. Ön könnyedén alkalmazkodhat a különböző projektekhez, anélkül hogy új állványokat kellene vásárolnia.

Sokoldalú funkcionalitás: A Krause és Zarges gurulóállványok számos iparágban és alkalmazási területen használhatók. Legyen szó építkezésekről, felújításokról, festésről vagy karbantartásról, ezek az állványok megbízható társak lesznek Önnek a munkában. Nem kell többé időt és energiát pazarolnia az állványok közötti váltogatásra, mivel ezek az állványok sokoldalúságuknak köszönhetően számos feladatra alkalmazhatók.

Minőségi anyagok és tartósság: A Krause és Zarges gurulóállványok kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a tartósságot. Ezért hosszú távon támaszkodhat ezekre az állványokra, és a munkájában is számíthat rájuk.

Fokozza a hatékonyságot és biztonságot a Krause és Zarges gurulóállványokkal! Válassza az Ön számára megfelelő modellt, és fedezze fel a munkavégzés új szintjét. Ne engedje, hogy a nehéz és instabil állványok gátolják Önt a produktív munkában. Fedezze fel a Krause és Zarges gurulóállványok kategóriáját még ma, és hozza ki a legtöbbet minden munkaprojektből!

ÁLLVÁNYOK szekción belül HOMLOKZATI ÁLLVÁNY, GURULÓÁLLVÁNY és SZERELŐÁLLVÁNY kategóriákra osztva találja meg az Ön igényeihez és a felhasználás módjához legjobban megfelelő állvány típust. 

HOMLOKZATI ÁLLVÁNY kategórián belül olyan állványokat talál, melyekkel komplett falfelületeket, vagy egész épületeket lehet beállványozni. Ezek az állványok acél építési állványok. Telepítésüket csak szakember végezheti. 

GURULÓÁLLVÁNY kategóriában a 4db kerékkel szerelt gurítható, alumínium gurulós állvány típusok kaptak helyet. Ezeknek az állványoknak a jellemzői a könnyű súly, egyszerű és gyors felépíthetőség és mozgathatóság. 
A GURULÓ ÁLLVÁNYOK típustól függően 3méter munkamagasságtól 14.4 méter munkamagasságig építhetőek, 1.5m-től 3m-ig választható a járólap hosszúság. A guruló állványok ideálisak a gyors helyváltoztatással járó szerelési munkák biztonságos elvégzéséhez. 

A SZERELŐÁLLVÁNY Típusok abban különböznek a guruló állványoktól, hogy fix talpakon állnak és a kapható magasságukban használhatóak, könnyebb, viszonylag kisebb szerelési magasságokig. 

Az EGYEDI és SPECIÁLIS ÁLLVÁNY típusok bizonyos célfeladat elvégzéséhez egyedi igényekre szabva készülnek.