Állványok

Állványok
ÁLLVÁNYOK szekción belül HOMLOKZATI ÁLLVÁNY, GURULÓÁLLVÁNY és SZERELŐÁLLVÁNY kategóriákra osztva találja meg az Ön igényeihez és a felhasználás módjához legjobban megfelelő állvány típust. 

HOMLOKZATI ÁLLVÁNY kategórián belül olyan állványokat talál, melyekkel komplett falfelületeket, vagy egész épületeket lehet beállványozni. Ezek az állványok acél építési állványok. Telepítésüket csak szakember végezheti. 

GURULÓÁLLVÁNY kategóriában a 4db kerékkel szerelt gurítható, alumínium gurulós állvány típusok kaptak helyet. Ezeknek az állványoknak a jellemzői a könnyű súly, egyszerű és gyors felépíthetőség és mozgathatóság. 
A GURULÓ ÁLLVÁNYOK típustól függően 3méter munkamagasságtól 14.4 méter munkamagasságig építhetőek, 1.5m-től 3m-ig választható a járólap hosszúság. A guruló állványok ideálisak a gyors helyváltoztatással járó szerelési munkák biztonságos elvégzéséhez. 

A SZERELŐÁLLVÁNY Típusok abban különböznek a guruló állványoktól, hogy fix talpakon állnak és a kapható magasságukban használhatóak, könnyebb, viszonylag kisebb szerelési magasságokig. 

Az EGYEDI és SPECIÁLIS ÁLLVÁNY típusok bizonyos célfeladat elvégzéséhez egyedi igényekre szabva készülnek. 

Kérjük válasszon az alábbiak közül: